Elfogadó nyilatkozat: Hozzájárulok, hogy az evakonyhatar webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében.

https://evakonyhatar.hu/adatvedelmi_nyilatkozat_3

Termékek Menü

A történet kezdete

Bemutatkoznék, ki is van az Éva konyhatár mögött és honnan jött a webáruház ötlete. 

Három gyerekes anyukaként még otthon vagyok, a legkisebb ősszel megy óvodába. A gyerekekkel 10 éve vagyok otthon, bár a férjem vállalkozásának háttérmunkáiban folyamatosan részt veszek, de az utóbbi egy évben egyre jobban érett bennem a gondolat, hogy szeretnék valami olyan dologgal foglalkozni, ami a sajátom, de össze tudom egyeztetni a gyerekekkel. Jelenleg elmenni egy munkahelyre fix munkaidőben még elég elképzelhetetlen számomra a velük való feladatok mellett. Innen született meg az ötlet bennem, hogy egy webáruházot otthonról tudnék saját időbeosztásban a családdal összeegyeztetve működtetni.

Az elmúlt tíz év elég jelentős részét a konyhában töltöttem, amíg a gyerekek kicsik voltak, a kikapcsolódás az otthon töltött időben a sütés lett. Leginkább péksütiket, kenyereket készítettem, ismerkedtem a kovász készítéssel, kisebb-nagyobb sikerrel, de emellett napi szinten főztem. A legkisebb fiammal bőrproblémák miatt egy évig tejfehérjementes diétán voltunk, így ismerkedtem meg a tejfehérjementes alapanyagokkal és receptekkel. A diéta befejezése után nem sokkal derült ki a nagyfiamról, hogy laktózérzékeny, úgyhogy a diéta vele folytatódott, igaz ez már nem annyira szigorú és könnyebben tartható, mint a tejfehérjés diéta.

A webáruházban azért ezt az irányt választottam, mert ahogy mindenki ovis/sulis lesz, kevesebb időt „kell” majd a konyhában töltenem, viszont a konyha szeretete így is megmarad, csak másoknak továbbadva.

Rengeteg tanulnivalóm van, de szép lassan egyre több időm lesz foglalkozni az álmom megvalósításával és remélem a jövőbeli vevőim is szeretnek majd nálam vásárolni. 

 

Üdv.: Varga Éva